Termeni si conditii

Condiții generale

Folosirea website-ului www.asianskincare.ro (denumit în continuare „site”) constituie acceptul dumneavoastră privind respectarea termenilor și condițiilor de mai jos (denumit în continuare „contract”).

Termenii și condițiile se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit in continuare „dumneavoastră” sau “client”) către societatea SC Asian Skin Care SRL, denumită în continuare „vânzător”, pe site-ul www.asianskincare.ro sau pe versiunea pentru mobil a site-ului, și se aplică oricărei alte înțelegeri încheiate între client și vânzător.

Datele de identificare ale vânzătorului

Asian Skin Care SRL

Sediul social: Oras Popesti Leordeni, Strada Sf. Agnes, Nr. 34A, Camera nr. 1, Et. 1, Ap. 4, Judetul Ilfov

Cod unic de inregistrare: RO42860205

Registrul Comertului: J23/3274/2020

Telefon: 0742 745 924 (apel cu tarif normal)

E-mail: asian.skincare2020@gmail.com

Serviciul Clienți: luni – vineri între 10 – 18, cu excepția sărbătorilor legale

Livrare

Expedierea comenzilor se realizeaza prin servicii de curierat rapid la nivel national si se face de obicei in 3 zile lucratoare de la inregistrarea acestora, in functie de stoc si disponibilitate.

Nu suntem responsabili pentru intarzierea livrarii comenzilor cauzata de factori externi: conditii meteo extreme, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari stradale sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica firmele de curierat rapid sa livreze intre 24 – 72 de ore.

Vânzătorul se obliga sa livreze produsele prin curierat catre cumparator.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor.

Vânzătorul nu este răspunzător în cazul în care produsele expediate către clienți ajung deteriorate la destinație în urma manipulării inadecvate a firmei de curierat.

Comenzile plasate pe site se vor livra doar pe teritoriul Romaniei, folosind serviciile Bookurier.ro.

Comenzile se proceseaza in ordine primirii lor, de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 15:00, cu exceptia sarbatorilor legale.

Plata

Ramburs sau plata la livrare

Pretul coletului se va achita agentului de curierat, in momentul primirii.

Transfer bancar

Plata se face in contul comunicat pe email odata cu plasarea comenzii. Coletul se livreaza doar dupa ce banii au ajuns in contul companiei. 

Card de credit/debit – procesator Netopia 

Cardurile acceptate sunt Mastercard/Maestro, Visa si Visa Electron. 

Plata se efectueaza in conditii de securitate maxima si nu se percepe niciun comision suplimentar.

Dupa finalizarea comenzii vei fi redirectionat catre o pagina securitizata, unde va trebui sa urmezi instructiunile primite. Doar primirea pe email a confirmarii de plata inseamna efectuarea corect a acesteia. 

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverul Plati Online, www.AsianSkinCare.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Politica de retur

Asian Skin Care SRL respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ce confera cumparatorului dreptul ca in termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumparate, sa le returneze, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Se pot returna doar produsele nedesfacute, cu ambalajul original sigilat, insotite de esantioanele sau produsele gratuite primite (daca este cazul). Conform articolului 16, litera e din OUG34/2014, produsele cosmetice sau pentru uz personal folosite / testate nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă.

Semnalarea defectelor de ambalaj  după folosirea produselor nu sunt acceptate.

Litigii

Orice litigiu apare intre Clienti si AsianSkinCare.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de la sediul administratorului site-ului.

Siguranta datelor personale

AsianSkinCare.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de AsiaSkinCare.ro, numai in scopul declarat al acestui site.

Pentru mai multe informatii consultati rubrica „Politica de confidentialitate„.